top of page

Premiul Gold Label i-Space pentru The European Digital Innovation Hub in Transilvania

The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT) a primit o recunoaștere deosebită la Forumul European Big Data Value 2023, desfășurat în Valencia. Echipa din spatele acestei inițiative, reprezentată la Valencia de Andrei Martîniuc, a fost onorată cu prestigiosul premiu Gold Label i-Space, în semn de apreciere pentru promovarea transformării digitale în regiunea de Nord-Vest a României.

Această realizare marchează un moment semnificativ în parcursul TEDIHT și reprezintă o recunoaștere a eforturilor depuse pentru a aduce inovarea digitală în comunitatea locală. Premiul Gold Label i-Space este o confirmare a faptului că munca susținută și strategiile inovatoare ale echipei au avut un impact real în evoluția digitală a regiunii.


În ultimii doi ani, TEDIHT a parcurs o serie de etape cruciale în dezvoltarea sa:

  • Aderarea la EUHubs4Data – European Federation of Data Driven Innovation Hubs și includerea serviciilor sale în catalogul acesteia au deschis noi orizonturi de colaborare și inovare.

  • Obținerea premiului Silver Label i-Space în 2021 a confirmat angajamentul constant al echipei TEDIHT pentru excelență în domeniul inovării digitale.

  • Livrarea a trei servicii bazate pe date pentru doi beneficiari în cel de-al doilea apel al EUHubs4Data a demonstrat capacitatea hub-ului de a genera soluții practice și valoroase pentru partenerii săi.

  • A devenit membru cu drepturi depline al BDVA – Big Data Value Association în 2023, fapt care a consolidat statutul TEDIHT în comunitatea europeană de inovatori din domeniul datelor.

  • Primirea premiului Gold Label i-Space în 2023 reprezintă un reper în recunoașterea eforturilor susținute și a impactului semnificativ al TEDIHT în promovarea transformării digitale.


Echipa TEDIHT continuă să fie un exemplu elocvent al modului în care inovarea digitală poate transforma comunitățile locale și poate contribui la dezvoltarea durabilă a regiunilor. Prin colaborarea activă cu partenerii din cadrul EUHubs4Data și BDVA, TEDIHT rămâne un actor cheie în ecosistemul european de inovare digitală. Premiul Gold Label i-Space nu este doar o recunoaștere a realizărilor trecute, ci și un îndemn către continuarea eforturilor de a modela viitorul digital al regiunii de Nord-Vest a României.Comments


bottom of page