top of page

SPIRE Baia Mare Open Call for Start-Ups Mentoring & Acceleration

Proiectul UIA SPIRE BAIA MARE înaintează cu pași repezi și credem că e timpul să facem o întâlnire în care să-ți arătăm ce am mai făcut în ultima perioadă!
Avem mai multe să îți spunem dar cel mai important este că suntem în plină căutare a ideilor inovative pe care ne dorim să le sprijinim în cadrul programului nostru de mentorat. În această întâlnire îți vom explica pe larg despre ce e vorba în cazul în care vrei să pornești în această aventură cu noi. Căutăm tineri antreprenori din toată țara pe care să-i ajutăm să-și implementeze ideea de afacere în Baia Mare! Ce idei căutăm? Idei care să ajute la transformarea biomasei rezultate în urma procedurii de decontaminare, în produse noi!


De asemenea, vrem să îți vorbim despre procedurile de plantare pe cele cinci terenuri din Baia Mare! Vom începe transformarea lor în curând și vrem să afli și tu planurile noastre!

Vrem să transformăm Baia Mare într-un oraș inovativ, într-un model de bune practici și nu o putem face fără tine, așa că te așteptăm la evenimentul nostru!
Speakers:

  • Roxana Vidcan

Profesor dr. @USAMV Cluj-Napoca

Profesor dr. Roxana Vidican este Decan al Facultății de Agricultură din cadrul USAMV Cluj-Napoca, coordonând activitatea de ecologizare a terenurilor contaminate în cadrul proiectului SPIRE.


  • Codrut Papina

Urbanist @Urbasofia

Codrut Papina este urbanist-peisagist și coordonator al procesului de lucru cu comunitatea în cadrul proiectului SPIRE.


  • Enikő Mátyus

Management Consultant @Green Energy Innovative Biomass Cluster

Enikő Mátyus este management consultant, coordonatoare a procesului de Start-up și mentorat în cadrul proiectului SPIRE.


Register now:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_K5nWYhM4R8uSC2iXq1Tx9w?fbclid=IwAR3F9FOJE2rRVFJw5kmp2xCvLp6UaSJgA7bDaHujxQmp4y0qgfIfLB7EKLo


Comments


bottom of page