top of page

Acest proiect are ambitia de a contribui la o reamenajare de mediu, sociala si economica de lunga durata in Baia Mare, facilitand trecerea sa de la o fosta capitala miniera a Romaniei la un lider al proiectarii si productiei de mediu prin abordari inovatoare. De asemenea, proiectul isi propune sa dezvolte un hub in Baia Mare si un sistem de jetoane local numit iLEU.

UIA Spire Baia Mare

Contributia ARIES TRANSILVANIA

ARIES Transilvania sprijina actiunile partilor interesate din Baia Mare in atenuarea riscurilor legate de poluarea cu metale grele , prin re-naturalizarea terenurilor contaminate si prin demararea unui proces de fitoremediere pe termen lung

ARIES Transilvania gestioneaza partea de comunicare si de diseminare a proiectului. De asemenea, are rolul de legatura intre toate partile implicate pentru maparea cerintelor functionale si de afaceri din cadrul livrabilelor. Totodata, ARIES va actiona ca punct de contact, asigurandu-se ca toti partenerii SPIRE si partile interesate implicate vor avea acces la toate informatiile relevante si resursele necesare cu privire la stadiul  implementarii si va raspunde solicitarilor venite din partea celorlalti parteneri ca sa asigure o diseminare calitativa si relevanta a informatiilor; va oferi sprijin si implicare in toate stadiile de lucru.

Pentru mai multe detalii contactati responsabilul de proiect: andrea.pop@transilvaniait.ro 

bottom of page