top of page

A fost Networking & Social Night – prima ediție din acest an!

Ne face plăcere să vă împărtășim experiența de la cea mai recentă ediție de Networking & Social Night!

Evenimentul a fost gândit pentru a oferi un mediu propice socializării, încurajând schimbul de idei și promovând inovația într-un cadru informal, cu o atmosferă relaxată.


Ne-am bucurat de o prezență semnificativă, cu peste 70 de participanți dornici să ne expună o varietate de idei și să facă networking alături de noi.


Am avut parte de o intervenție live a echipei Google România, care a adus participanților oportunitatea de a discuta direct cu profesioniștii din domeniul tehnologic.Prezentările captivante au fost în centrul atenției, cu patru pitch-uri care au evidențiat varietatea și inovația în diverse domenii. Proiectul "River Project", susținut de studenții de la UTCN, a fascinat audiența cu ambiția sa de a dezvolta un rover românesc pentru explorarea spațiului, aducându-ne chiar și roverul în cadrul evenimentului.AIDE a redefinit modul în care studenții de la medicină învață, oferindu-le un profesor virtual, o platformă care nu doar îmbunătățește, ci și revoluționează experiența educațională. Un adevărat upgrade tehnologic pentru lumea medicală modernă.


Batimom cu abordarea sa simplă și eficientă s-a impus ca o soluție excelentă pentru gestionarea proiectelor, oferind participanților o modalitate fără griji de a monitoriza progresul și a finaliza sarcinile într-un mod organizat.


Colina Farms, o fermă organică de legume, nu doar că ne-a încântat papilele gustative cu produse proaspete și sucuri delicioase, dar și-a împărtășit povestea, evidențiind importanța sustenabilității și a unei alimentații sănătoase.Seara a fost, așadar, o explozie de diversitate și creativitate, oferind participanților nu doar oportunitatea de a descoperi proiecte inovatoare, ci și de a stabili conexiuni valoroase într-un mediu relaxat și prietenos.

Ne-am bucurat de fiecare moment și, cu încredere, vă asigurăm că vom continua să oferim comunității noastre, astfel de evenimente.


Mulțumim tuturor celor care au contribuit la succesul serii noastre, iar pentru cei care au fost alături de noi, vă așteptăm cu nerăbdare la următoarea întâlnire!Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page