top of page

Adunarea Generală a Consorțiului The European DIH in Transilvania

Ieri a avut loc Adunarea Generală a Consorțiului The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT).

Întâlnirea a fost coordonată de Transilvania IT, orchestrator TEDIHT, alături de reprezentanții legali și echipele executive ale partenerilor: Hygia Consult, Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice și Moleculare și Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca.


În deschidere, Bianca Muntean - manager al Transilvania IT și coordonator al TEDIHT a punctat următoarele aspecte, astfel: obținerea schemei de stat, sprijin pentru inovare, faptul că proiectul TEDIHT este considerat operațiune de interes Strategic Național și nu se limitează la cei doar cei 3 ani de implementare inițiali, ci va avea continuitate. 


Totodată s-a subliniat necesitatea recunoașterii și stabilirii unui cadru concret pentru Centrele de Inovare Digitală (DIH) în România.


TEDIHT îndeplinește și rolul de coordonator și co-fondator al Asociației Centrelor de Inovare Digitală din România, a mai precizat Bianca Muntean.


În cadrul Adunării Generale a Consorțiului The European Digital Innovation Hub in Transilvania s-au prezentat realizările și provocările din perioada de implementare la nivel administrativ, la nivel de parteneriat și la nivel operațional.


S-a discutat de asemenea statusul și planul de activități pentru următoarele 6 luni, urmate de concluzii, recomandări și discuțiile finale.


Întâlnirea a fost una benefică și valoroasă pentru toți partenerii implicați în proiect, iar pe această cale le mulțumim pentru prezență, încredere și contribuție. *Transilvania Digital Innovation Hub (Cod proiect 101083508 TDIH, DIGITAL-2021-EDIH-01) 

*Proiect co-finanțat de către Comisia Europeană în cadrul Programului Europa Digitală

*Proiect co-finanțat prin Programul Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare 2021-2027, Cod SMIS 161789


Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page