top of page

Bolt este noul membru și partener de mobilitate al Transilvania IT Cluster

Bolt, prima super aplicație de mobilitate din Europa, este noul membru al clusterului Transilvania IT și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate. Transilvania IT Cluster numără până în prezent 130 de membri companii din domeniul IT, alături de parteneri din sfera ONG-urilor și din administrația publică.


Bolt a intrat oficial în clusterul Transilvania IT în luna aprilie, la inițiativa reprezentanților companiei, care își doresc o prezență mai activă în Cluj-Napoca.

„Ne bucurăm să primim în comunitatea Transilvania IT un membru precum Bolt, care va ajuta la consolidarea și dezvoltarea clusterului și care marchează o nouă etapă în evoluția acestuia. Ne dorim să oferim companiilor membre servicii de calitate în cadrul ecosistemului nostru, care, iată, devine tot mai puternic și mai eficient”, a transmis Bianca Muntean, cluster manager Transilvania IT și consul onorific al Republicii Estonia.


„Transilvania IT este o comunitate ale cărei valori se aliniază cu ale noastre, de aceea suntem bucuroși să devenim parte a clusterului, să colaborăm cu membrii săi și să ne punem la dispoziție resursele și cunoștințele. Clujul este un centru economic important pentru noi, iar misiunea Bolt este de a face transportul urban mai convenabil şi mai accesibil, prin redefinirea orașelor în jurul oamenilor, nu al mașinilor personale”, spune Daniel Simion, Country Manager Bolt Business România.

Bolt Business este verticala dedicată companiilor în cadrul Bolt, facilitând furnizarea de servicii de transport corporate prin intermediul platformei pentru peste 3000 de clienți companii în România. Compania Bolt e lider național pe serviciile de ride-hailing, iar de la intrarea pe piaţă şi până în prezent a ajuns la un volum de 2,5 milioane de călători unici. La aceste servicii se adaugă cele de micromobilitate - închirierea trotinetelor electrice în 15 orașe din țară - dar și Bolt Food și Bolt Market.


Despre Transilvania IT Cluster


Transilvania IT Cluster aniversează în această toamnă 10 ani de activitate și a reușit, de-a lungul timpului, să implementeze idei și propuneri ale comunității, să stabilească conexiuni la nivel european, național și local.


Transilvania IT Cluster sprijină companiile membre prin furnizarea de servicii specifice: solicitări și oferte de tehnologie, transfer tehnologic, participarea la evenimente de matchmaking și intermediere, servicii de sprijin pentru participarea IMM-urilor la programele de cercetare și inovare ale Comisiei Europene.

Numărul entităților care aderă la comunitate crește de la an la an, ceea ce demonstrează că tot mai multe companii își arată încrederea în serviciile oferite de cluster.


Despre BOLT


Bolt este super aplicația europeană cu misiunea de a face mobilitatea urbană mai accesibilă, sigură și sustenabilă. Bolt are peste 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 500 de orașe din Europa și Africa. Compania urmărește să accelereze tranziția de la mașinile personale la mobilitatea partajată, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv transport la cerere, mașini și trotinete electrice închiriate, livrare de mâncare și de produse alimentare și nealimentare.


Compania estoniană este prezentă în România cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piață în România, compania activând în peste 25 de orașe, extinzându-și continuu oferta de servicii și acoperirea națională.


Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page