top of page

Job în echipa Transilvania IT Cluster: Assistant Manager

Transilvania IT Cluster este în căutarea unui nou coleg pentru a se alătura echipei noastre! În 2023 am marcat 10 ani de activitate, iar organizația noastră este într-un proces constant de extindere. Cu tot mai multe proiecte și evenimente captivante, suntem mai solicitați ca niciodată și avem nevoie de sprijin. 


Colega noastră care a ocupat postul de Assistant Manager până acum a fost promovată în cadrul organizației, deschizând astfel oportunitatea pentru un nou membru talentat să se alăture echipei noastre în plină ascensiune. Vino să faci parte din echipă și să contribui la continuarea succesului Transilvania IT Cluster!CE CĂUTĂM


Suntem în căutarea unei persoane echilibrate, creative, organizate și responsabile - cuvintele cheie pentru rolul de Assistant Manager pe care îl avem disponibil la Transilvania IT Cluster.

În cazul în care crezi că te potrivești cu această descriere, te invităm să citești mai multe detalii și să ne trimiți un CV la contact at transilvaniait.ro până în data de 15 ianuarie 2024, ora 23:59. 


Te rugăm să incluzi în corpul mailului o mică scrisoare de intenție - experiența relevantă și două, trei motive pentru care consideri că tu ești persoana potrivită.


DESCRIERE & OBIECTIVE


Rolul implică asigurarea secretariatului general al companiei și o bună comunicare cu Directorul Executiv, membrii echipei, companiile membre și furnizorii. Pe scurt, vei organiza activitatea Directorului Executiv. Mai detaliat, un Assistant Manager:

- organizează ședințele Directorului Executiv, trimite agenda, ține minuta, face follow-up și se asigură că sunt respectate termenele limită stabilite în cadrul întâlnirilor;

- întocmește rapoarte și prezentări solicitate de către Directorul Executiv;

- gestionează eficient e-mailurile și le distribuie mai departe colegilor responsabili, în cel mai scurt timp posibil;

- asigură condițiile de protocol în cazul întâlnirilor de afaceri;

- scanează și arhivează documentele primite/trimise, atât online, cât și fizic la nevoie;

- identifică furnizori și se ocupă de aprovizionarea firmei cu produse de papetărie/birotică, curățenie și protocol;

- participă la evenimentele organizate de companie și asigură diverse activități specifice evenimentului;

- oferă suport administrativ membrilor echipei executive și preia inițiativa atunci când este necesar;

- propune și organizează activități de coeziune a echipei;

- contribuie la menținerea unei atmosfere pozitive la locul de muncă.


COMPETENȚE & EXPERIENȚĂ


- foarte bun organizator;

- abilități de planificare și organizare a timpului de lucru;

- atenție la detalii și încadrarea în termenele limită;

- capacitatea de a rezolva situații și de a găsi soluții;

- limba engleză (scris și vorbit la nivel avansat);

- utilizare Office 365 and G Suite (nivel avansat);

- experiență de minimum 5 ani în activități de secretariat/administrative;

- suntem o asociație, așadar experiența de voluntariat reprezintă un avantaj.


PROGRAM & BENEFICII


Ca să susținem dinamica și creativitatea echipei, am creat un mediu de lucru efervescent, în care nicio zi nu seamănă cu alta, și în care colaborăm zilnic între noi pentru a ne atinge obiectivele. În cadrul asociației, organizăm activități, evenimente, proiecte și programe în interesul companiilor de IT din Cluj-Napoca, Oradea și Baia Mare și ne asigurăm că acestea se desfășoară conform planului, cu doza de flexibilitate necesară.


Lucrăm la nivel local, regional, național și internațional, așadar, vești bune dacă îți place să călătorești - există posibilitatea de a avea deplasări în agendă! De asemenea, fiecare coleg poate accesa oportunități de dezvoltare prin participarea la cursurile noastre proprii, dar și altele externe, de soft skills și hard skills.


Programul de lucru este full-time, cu activități care pot fi derulate în sistem hibrid - remote și de la birou.


CINE SUNTEM


Noi suntem Transilvania IT Cluster, o organizație înființată acum 10 ani, care deservește interesele companiilor membre din sectorul IT și care derulează proiecte și programe ce acoperă trei arii principale de competențe: dezvoltarea capacităților și capabilităților, matchmaking și programe de internaționalizare, precum și servicii suport pentru inovare.


Dacă ți-am stârnit curiozitatea și vrei să afli mai multe despre noi, proiectele în care suntem implicați & cum am putea face echipă împreună, scrie-ne și hai să ne cunoaștem! 


Deadline: 15 ianuarie 2024


Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page