top of page

Luna septembrie este plină de evenimente și provocări la Transilvania IT!


➡️Conferința Transportatorilor Auto și Tractărilor Auto – 8 septembrie, Oradea

Discutăm despre digitalizare și transformare digitală în cadrul Conferinței Transportatorilor Auto și Tractărilor Auto. Colega noastră, 𝐌𝐢𝐫𝐞𝐥𝐚 𝐌𝐚̆𝐫𝐜𝐮𝐭̦ va susține o prezentare despre oportunitățile și provocările în digitalizarea afacerii!💡


 

➡️Digital Talk Cluj-Napoca – 14 septembrie 2023ABC, Incubator

The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT) aduce un nou eveniment. Acesta vă oferă oportunitatea de a înțelege în profunzime avantajele și beneficiile oferite de TEDIHT și va furniza clarificări privind apelul 2 de selecție deschis în cadrul TEDIHT.

Astfel, IMM-urile și/ sau o organizațile publice care sunt în căutarea soluțiilor de digitalizare și inovare, au posibilitatea de a se informa și a se pregăti pentru al doilea apel de selecție.

În cadrul evenimentului vor fi atinse următoarele:

✅ Oportunități unice oferite de The European Digital Innovation Hub in Transilvania

✅ Clarificări detaliate despre Apelul 2 de selecție deschis în cadrul TEDIHT

✅ Informații esențiale despre serviciile TEDIHT

✅ Inspirație din exemple de succes în digitalizare și inovare

✅ Interacțiune directă cu experți și profesioniști din domeniu

✅ Șansa de a accesa servicii de digitalizare și inovare în valoare de până la 120.000 EUR

Pentru a vă asigura un loc la eveniment, vă rugăm să vă înregistrați completând formularul de înregistrare disponibil aici: https://forms.gle/HFstepQxMEUUCb1fA.â

Mai multe detalii regăsiți aici: https://transilvaniadih.ro/events/digital-talk-cluj-napoca/

 

➡️Matching resorces - 20 septembrie, ABC Incubator

Parte din munca noastră este dedicată exclusiv membrilor noștri, astfel ne face o deosebită plăcere să organizăm evenimente care să le fie de ajutor.

În acest sens organizăm un eveniment de Matchmaking resurse în cadrul căruia, companiile noastre membre să aibă oportunitatea de a discuta direct despre oportunități de colaborare.

 

➡️Vizită de studiu în Norvegia - 25-28 septembrie

𝐂𝐥𝐮𝐣 𝐈𝐧𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐘𝐞𝐚𝐫 - Transilvania IT Cluster a lansat luna aceasta un program multisectorial dedicat susținerii dezvoltării durabile și inovării în ecosistemul de afaceri românesc, focusat pe companiile din sectoarele Digital Health, TIC și Industria 4.0, finanțat prin EEA and Norway Grants 2014-2021.

Printre activitățile incluse în proiect se numără ateliere, sesiuni de formare, vizite de studiu în Norvegia, schimburi de bune practici, sesiuni de networking și matchmaking, precum și deja cunoscutul Innovation Camp.

Mai multe detalii despre proiect găsiți pe site aici ➡️ https://shorturl.at/bchF8

 

➡️Cursul de taxe, design și implementarea business planului - 28 septembrie, ABC Incubator

NOA Group va susține cursul Cursul de taxe, design și implementarea business planului, dedicat industriei IT. Conținutul cursului este special conceput pentru antreprenorii tech și departamentul financiar din firmele de IT. Cursul va fi urmat de o nouă sesiune de Networking & Social Night.

 

➡️Networking & Social Night by ABC Incubator - Ediția lunii septembrie

Evenimentul devenit deja emblematic, Networking & Social Night, va oferi și în septembrie contextul pentru schimbul de idei și inovații într-un mediu prietenos și interactiv.


📢Pentru mai multe detalii și informații, vă stăm la dispoziție la contact@transilvaniait.ro


Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page