top of page

Networking & Social Night: inovație și inspirație în comunitatea Transilvania IT Cluster

A patra ediție Networking & Social Night organizată de echipa Transilvania IT Cluster pentru membrii și prietenii comunității noastre a avut loc aseară la ABC Incubator, un spațiu potrivit atât pentru birouri, cât și pentru socializare. Evenimentul a reunit oameni pasionați de tehnologie și inovație, oferindu-le oportunitatea de a-și extinde rețeaua de contacte și de a descoperi proiecte interesante.


Printre momentele deosebite ale serii s-au numărat pitch-urile susținute de doi invitați speciali. Bogdan, reprezentantul proiectului Respiro, finalist la Innovation Labs Cluj 2023, a prezentat aplicația dedicată bunăstării mentale, ce oferă utilizatorilor meditații ghidate și exerciții de respirație conștientă.


De asemenea, Tudor, creatorul alfabetului tactil Scripor, a captivat audiența cu ideea sa revoluționară de a permite persoanelor nevăzătoare să diferențieze și să identifice culorile prin intermediul unui sistem de codare.


Așadar, această ediție a Networking & Social Night s-a remarcat prin prezentarea unor proiecte diferite, cu implicații semnificative în societate și menite să îmbunătățească viețile oamenilor. Astfel, participanții au avut ocazia de a se familiariza cu inovații și inițiative care pot schimba lumea într-un mod pozitiv.


Un alt moment interesant a fost prezentarea companiei NOA, specializată în consultanță fiscală, audit intern și strategie de business. Aceasta a oferit participanților informații valoroase despre modul în care pot gestiona eficient aspectele fiscale și financiare ale proiectelor lor.


Networking & Social Night continuă să fie un eveniment de referință în comunitatea noastră, oferind o platformă de întâlnire și schimb de idei pentru profesioniștii din domeniul IT și inovație. Participanții au avut ocazia de a-și împărtăși experiențele, de a descoperi proiecte fascinante și de a-și extinde rețeaua de contacte într-un mediu prietenos și propice dezvoltării profesionale.


Așteptăm cu nerăbdare următoarele evenimente și suntem mândri să facem parte din acest ecosistem dinamic și inspirator, cu oameni dornici să contribuie la progresul societății prin inovație și tehnologie.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page