top of page

Oportunități de business și matchmaking - Iunie 2024 - EEN

OPORTUNITĂȚI DE BUSINESS


A Spanish SME specialized in ICT is looking for partners for a Eurostars-3 Call 7 consortium. The consortium aims at developing a digital platform for advanced archaeological site detection using AI/ML techniques and aerial/satellite datasets. With an early-stage PoC at TRL3, the goal is to advance to TRL6. The company seeks partners with expertise in archaeological site discovery, AI/ML algorithm development, and experience with Earth observation, LiDAR, SAR, or similar datasets.


SESIUNI DE MATCHMAKING

2 Iulie 2024 - 31 Martie 2025, Online


Platforma de intalniri B2B pentru apelul Driving Urban Transitions (DUT) 2024 - Horizon Europe, care se va lansa in 2 septembrie 2024. Scopul apelului este de a sprijini proiecte de cercetare și/sau inovare transnaționale care abordează provocările urbane, pentru a ajuta orașele în tranziția lor către o economie și o funcționare mai sustenabila. Topicurile apelului: - Circular Urban Economies - 15-minute City - Positive Energy Districs.


5 Aprilie–12 Septembrie – Online


Acest eveniment le permite participanților să caute oportunități de cercetare pe piața de profil. Aceștia au posibilitatea de a programa întâlniri cu posibili parteneri, pot stabili contacte internaționale și pot explora noi piețe. Această platformă virtuală de matchmaking va fi activă până la 12 septembrie 2024. Pe piața virtuală, participanții pot invita și rezerva întâlniri online între ei pentru a discuta oportunitățile de cooperare.

Principalele subiecte:

- Tehnologii agricole și alimentare

- Științele vieții și sănătatea

- Digitalizare

- Soluții durabile


23-24 Septembrie 2024, Copenhaga, Danemarca


Evenimentul se adresează investitorilor, industriei, instituțiilor academice, incubatoarelor și altor părți interesate care doresc să cunoască cele mai recente evoluții în domeniul științelor naturale din partea instituțiilor de cercetare nordice.

Categoriile din acest an sunt:

-Medtech & Diagnostics

-Biotehnologie și farmacie

-Greentech & Food

-Soluții digitale

-Tehnologii cuantice


23-27 Septembrie 2024, Oslo


Săptămâna inovării de la Oslo este un eveniment care reunește peste 60 de side-events organizate de incubatoare norvegiene și internaționale, de investitori și de startup-uri, care evidențiază soluții reale pentru Obiectivele de Dezvoltare Durabilă.Comisia Europeană (CE) va organiza Evenimentul de Networking UE-Singapore în cadrul Singapore International Energy Week, desfășurat în perioada 21-25 octombrie 2024. Evenimentul de networking propriu-zis va avea loc în Singapore, în perioada 22-24 octombrie 2024, fiind organizat de Comisia Europeană prin Platforma Europeană de Colaborare a Clusterelor (ECCP), în colaborare cu Enterprise Singapore (EnterpriseSG), Federația de Afaceri din Singapore și Rețeaua Enterprise Europe (EEN).


Cine poate participa?

Această invitație se adresează IMM-urilor interesate de colaborarea cu parteneri din Singapore în următoarele sectoare: Energie Curată și Tehnologii Verzi, eMobilitate, Sustenabilitate în Tehnologiile Digitale și Finanțarea Tranziției Energetice. Organizatorii își rezervă dreptul de a închide procesul de aplicare odată ce capacitatea maximă a participanților este atinsă. Expresiile de interes trebuie să fie trimise până la 9 iulie 2024, ora 23:59 (ora Bruxelles-ului).


Pentru detalii legate de aceste oportunități și modul în care le puteți accesa, vă rugăm să luați legătura cu colega noastră Ioana Corujan - ioana.corujan@transilvaniait.ro


Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page