top of page

Oportunități EEN noiembrie 2022

Business opportunities:


1. TRNL20221108022: Dutch company is looking for a solution where they can convert their UX/UI Designs into working open source websites

O companie olandeza specializată în furnizarea de procese de dezvoltare și marketing online (marketing în motoare de căutare, marketing online și servicii de design web) caută o soluție prin care să își transforme design-urile UX/UI în site-uri web open source funcționale, astfel încât să poată construi site-uri web mai rapid și la costuri mai mici.

Compania caută o soluție care este ready to use (TRL 7 - 9).
2. TRNL20221104010: Dutch company in endurance sports wishes to capture previous timing results to build personal athlete profiles

O compania olandeză din domeniul sporturile de anduranță caută o aplicație care să surprindă rezultatele anterioare ale cronometrajului pentru a construi profiluri personale ale sportivilor.

Pe baza acestui profil, se vizează îmbunătățirea rezultatelor acestora și recompensarea loialității.

Compania caută o soluție pentru care principiul de funcționare a fost demonstrat, dar este încă necesară dezvoltarea ulterioară a acestei aplicații.

Expertiză necesară partener: IT; database design, API developers and potentially AI/machine learning capabilities3. TRNL20221102018: Dutch company seeks a partner to develop a cost prediction system with artificial intelligence to predict expansion costs for the construction of their fiber-optic network

O companie olandeză are nevoie de un sistem de predicție a costurilor care să folosească tehnologia inteligenței artificiale (AI) pentru a sorta informațiile disponibile. Ei caută parteneri care să dezvolte soluția necesară și sunt dispuși să învețe și să se dezvolte împreună cu compania olandeză.

Competențe partener:

● Creativitate și inovație

● Cunoștințe de inginerie a datelor

● Abilități de programare pentru a accesa mai multe surse de date

● Cunoașterea telecomunicațiilor în Țările de Jos este un avantaj.


Aceste 3 solicitări de tehnologie sunt challenge-uri publicate de companiile olandeze pe o platformă Open Innovation până în data de 11 decembrie 2022.


Corporate Challenges în domeniul mobilitate și logistică:


4. TRDE20221025021: Gamification solutions sought by German logistics company

O companie germană de logistică încearcă să implementeze elemente de gamification în procese, pentru îmbunătățirea motivației angajaților și a rezultatelor generale. Se caută startup-uri sau IMM-uri din sectorul IT cu expertiză în soluții de gamification pentru a dezvolta și implementa produsul on-site.

Compania oferă posibilitatea de a testa și pilota aplicațiile la fața locului, precum și capitalul inițial necesar.


5. TRDE20221118011: Solution sought for the optimization of parking structures and traffic guidance for trucks

O companie municipală germană responsabilă cu întreținerea infrastructurilor publice de trafic caută o soluție digitală pentru optimizarea structurilor de parcare pentru camioane. Se caută startup-uri sau IMM-uri cu expertiză în managementul traficului pentru acorduri de cooperare tehnică.


6. TRDE20221117020: German operator of an intermodal inland port terminal seeks wholistic solutions to improve coordination, service and quality as well as cost efficiency

O companie germană de logistică care operează un terminal intermodal cu sediul în Portul Duisburg caută start-up-uri și IMM-uri care abordează problema congestiei în porturile interioare.

Partenerul va avea rolul de a dezvolta sau personaliza soluția în cooperare cu compania germană și să o implementeze la fața locului.


Aceaste 3 solicitari fac parte dintr-un challenge de inovare deschis în contextul European Logistics Innovation Day 2022 (eveniment care include și o sesiune de matchmaking)7. TRFR20221110004: French SME looking for a technology or digital solution or innovative marketing approach to make up for the lack of sensory experience when selling olfactory products online

Un IMM francez activ în dezvoltarea parfumurilor naturale din ingrediente organice caută o soluție originală care să permită clienților săi să descopere parfumurile de la distanță.

Compania este interesată de noi soluții de marketing digital pentru vânzarea produselor sau de noile tehnologii disponibile care să permită transmiterea de la distanță a mirosurilor. Compania caută parteneri care au dezvoltat astfel de tehnologii sau soluții pentru a le testa și eventual să le cumpere.


Mai multe detalii despre toate aceste oportunități de colaborare regăsiți accesând link-ul: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1xoiCipikqShtdcIz7Io1OnNV0cRhbNfa


Matchmaking


Online, 15 Decembrie 2022, 13:00 CET


Evenimentul vizează un spectru larg de companii, universități și cercetători din Europa și nu numai, încurajând crearea de consorții pentru viitoarele apeluri Horizon Europe Cluster 5 pentru 2023-2024 în următoarele domenii principale:

• Climate sciences and responses • Cross-sectoral solutions for the climate transition • Sustainable, secure and competitive energy supply • Efficient, sustainable and inclusive energy use • Clean and competitive solutions for all transport modes • Safe, Resilient Transport and Smart Mobility services for passengers and goods


Înregistrarea la eveniment este deschisă la urmatorul link, până la data de 9 decembrie:


Online, 8-9 Decembrie 2022

Eveniment dedicat sectorului mobilitate și logistică, care va include:

- Sesiuni de discuții

- Startup pitching

- Corporate challengies

- Sesiuni de matchmaking


Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page