top of page

Peste 1200 de clujeni au participat la cea mai mare ediție IQ Digital Summit, de la Cluj-Napoca

Cea mai amplă ediție IQ Digital Summit, a avut loc miercuri, 14 iunie, în sala Operei Naționale Române și a Teatrului Național “Lucian Blaga”, fiind adusă la Cluj-Napoca de Transilvania Digital Innovation Hub. Evenimentul a reunit specialiști și pasionați de tehnologie din diverse domenii, oferindu-le oportunitatea de a explora impactul și implicarea tehnologiei și a inteligenței artificiale în societate, cu ajutorul unei serii de personalități remarcabile, locale, naționale și internaționale.


Citește mai multe despre speakerii principali și vezi o galerie foto de la eveniment, în articolul de pe transilvaniadih.ro!


IQ Digital Summit Cluj a oferit și o platformă de dezbatere despre ecosistemul local de inovare, startup-uri, colaborarea între comunități și orașe, precum și despre transformarea digitală și misiunea organizațiilor precum Transilvania Digital Innovation Hub, care a găzduit panelul. Momentul a evidențiat modul în care un astfel de hub de inovare digitală conectează mediul de afaceri, mediul academic și autoritățile publice locale, creând astfel un ecosistem puternic cu impact la nivel local, național și internațional.


Ne-am bucurat, alături de peste 1200 de clujeni, de un eveniment deosebit, IQ Digital Summit oferind o platformă valoroasă pentru schimbul de idei, dezbateri și explorarea provocărilor și oportunităților pe care le aduce era digitală și inteligența artificială. Participanții au avut ocazia să înțeleagă mai bine impactul tehnologiei asupra societății și să descopere perspective inovatoare într-un domeniu aflat într-o continuă evoluție.
Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page