top of page

Transilvania Digital Innovation Hub aduce inovația digitală la Baia Mare

Descoperă cum poți accelera dezvoltarea afacerii tale sau eficientiza relația cu cetățenii prin digitalizare și finanțare europeană.


Transilvania Digital Innovation Hub aduce la Baia Mare inovația digitală și oportunități pentru IMM-uri și autorități publice. Indiferent dacă ești un antreprenor dornic să îți duci afacerea la nivelul următor sau reprezinți o autoritate locală în căutare de eficiență în relația cu cetățenii, trebuie să îți notezi evenimentul în agendă!


Cunoașterea beneficiilor și oportunităților oferite de digitalizare poate fi esențială pentru creșterea și dezvoltarea unei afaceri. La fel și accesarea fondurilor europene care pot sprijini transformarea digitală. Dar cum poți beneficia concret de acestea? Transilvania Digital Innovation Hub vine în întâmpinarea antreprenorilor și autorităților locale, oferindu-le șansa de a afla mai multe despre digitalizare, beneficiile sale și serviciile și programele la care pot avea acces.





Evenimentul se numește "Comunități inSPIRate: Discuție Aplicată despre Digitalizare. Transformare digitală și inovare pentru IMM-uri și autorități locale: oportunități și soluții”, fiind locul în care vei descoperi totul despre digitalizare și cum aceasta poate transforma radical modul în care îți desfășori afacerea sau administrezi activitățile publice.


Toți cei interesați sunt așteptați pe 6 iunie 2023, începând cu ora 13:30, în Sala Millenium de pe Strada Vasile Lucaciu 2, Baia Mare.


În cadrul evenimentului vor fi prezentate beneficiile și oportunitățile pe care Transilvania Digital Innovation Hub le oferă IMM-urilor și autorităților publice. Printre temele principale de discuție se numără:

  1. Al doilea apel de selecție din cadrul Transilvania Digital Innovation Hub: Acest apel îți oferă posibilitatea de a accesa servicii de digitalizare și inovare în valoare de până la 120.000 EUR. O oportunitate deosebită pentru a obține resursele necesare dezvoltării afacerii tale prin intermediul tehnologiilor digitale de ultimă generație.

  2. Alte oportunități pentru finanțarea infrastructurii digitale: Veți afla despre alte surse de finanțare disponibile în cadrul proiectului, care pot contribui la dezvoltarea infrastructurii digitale în regiunea Baia Mare.

  3. Discuții interactive în jurul temelor de digitalizare și transformare digitală: Participanții vor avea șansa de a se implica în dezbateri interactive cu experți în domeniul digitalizării și transformării digitale, oferindu-le o perspectivă mai amplă și consiliere personalizată în funcție de nevoile specifice.


Pentru a participa la eveniment și a beneficia de toate aceste informații valoroase, doritorii sunt rugați să completeze formularul de înregistrare disponibil aici.


Transilvania Digital Innovation Hub este un proiect finanțat de Comisia Europeană (No.101083508), și are ca scop sprijinirea inovației digitale în regiunea Transilvania. În cadrul acestui proiect, se dorește crearea unei noi comunități de beneficiari, inclusiv instituții publice, care să beneficieze de avantajele și resursele oferite de digitalizare.


Așadar, nu rata ocazia de a te alătura Comunității înSPIRate și de a afla cum poți valorifica digitalizarea pentru a-ți dezvolta afacerea sau pentru a îmbunătăți eficiența serviciilor publice. Te așteptăm cu nerăbdare pe 6 iunie, la Sala Millenium din Baia Mare, pentru a descoperi cum poți face pasul către viitorul digital!


Postări recente

Afișează-le pe toate

コメント


bottom of page