top of page

Transilvania IT Cluster și Asociația Wello.ai au finalizat implementarea proiectului Body&Soul Health Education

Asociația Wello.ai, împreună cu Transilvania IT Cluster, au finalizat implementarea proiectului Body&Soul Health Education, proiect operat de Ministerul Sănătății și depus în cadrul Schemei de Granturi Mici nr. 2 ”Furnizarea de servicii de sănătate tip outreach în vederea îmbunătățirii prevenției pentru populația vulnerabilă din zone izolate”, apel finanțat în cadrul Programului ”Provocări în sănătatea publică la nivel european” (Granturi SEE 2014-2021). 


Scopul proiectului a fost acela de a furniza servicii de sănătate integrate, care să vină in sprijinul persoanelor vulnerabile. Proiectul a abordat 4 teme importante, centrate pe sprijinirea adolescenților prin intermediul unor discuții deschise, realizate atât prin interacțiuni offline în școli, cât și cu ajutorul platformei Wello.


Cele 4 teme abordate sunt: sănătate mintală; nutriție și diabet, educație sexuală și prevenirea consumului de droguri.


Proiectul a vizat organizarea de vizite în școli de către experți în cele 4 domenii, astfel că în perioada de implementare au fost realizate vizite în peste 8 școli din județul Cluj, cu participarea unui total de 495 de elevi. În cadrul vizitelor tematice, s-a pus accentul pe creșterea gradului de conștientizare și învățare în ceea ce privește abordarea diferitelor subiecte.Prin implementarea activităților din proiect s-a contribuit la educarea și consilierea adolescenților dincolo de programa școlară, scopul principal fiind acela de a ajuta tinerii să devină mai responsabili.


Proiectul are o valoare totală de 1047919.5 lei și s-a derulat pe o perioadă de 12 luni, pe raza județului Cluj.Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page