top of page

TRANSILVANIA IT - PROVIDER AWS Activate

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Transilvania IT cluster a fost selectat ca furnizor pentru programul AWS Activate și acum putem susține startup-urile noastre cu credite gratuite AWS de până la 100.000 $.AWS Activate este un program gratuit care oferă startup-urilor eligibile o serie de avantaje, inclusiv credite AWS și credite AWS Support pentru a ajuta startup-urile să înceapă rapid în AWS și să își dezvolte afacerea. AWS Activate constă din două niveluri de program - Activate Founders și Activate Portfolio. Puteți afla despre programe aici.


AWS Activate oferă startup-urilor o serie de avantaje, inclusiv credite AWS , credite pentru planul de asistență AWS și instruire, pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea. Beneficiile de activare sunt concepute pentru a vă oferi combinația corectă de instrumente și asistență de specialitate, astfel încât să puteți optimiza performanța, gestionând riscurile și ținând sub control costurile.


Cum aplicați?

Solicitarea pentru AWS Activate durează doar câteva minute. Procesul de aplicare pentru AWS Activate Founders și AWS Activate Portfolio este același, dar trebuie să fiți companie membră și să aveți ID-ul deținut de Transilvania IT, în calitate de Provider al acestui program. Dacă doriți să aplicați vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la andrei.martiniuc@transilvaniait.ro. Vom fi bucuroși să vă sprijinim!


Comments


bottom of page