top of page

"2023: Cluj Innovation Year 2023” - un proiect pentru inovare și dezvoltare durabilă

În condițiile în care inovația și dezvoltarea durabilă sunt concepte adoptate de tot mai multe companii în prezent, proiectul "2023: Cluj Innovation Year" marchează o nouă etapă pentru ecosistemul de business din România. Acest proiect multisectorial propune o viziune cuprinzătoare pentru sprijinirea dezvoltării durabile și aprofundarea inovației în rândul companiilor românești.


Digital Health, Tehnologii Informaționale și Comunicații (TIC) și Industrie 4.0 devin domeniile-cheie în care se vor desfășura ateliere, sesiuni de formare, vizite de studiu, schimburi de bune practici, networking și matchmaking. Aceste activități nu doar că vor stimula competitivitatea și reziliența companiilor, dar le vor și extinde orizonturile internaționale.


Colaborarea cu ecosistemul norvegian va aduce o dimensiune internațională proiectului, aliniată cu Obiectivele Europene de Dezvoltare Durabilă, în special în domeniile Sănătate și Îngrijire, TIC și Industria 4.0. Într-un context în care digitalizarea se impune ca un factor esențial pentru dezvoltare, proiectul nostru răspunde nevoii de suport, expertiză și resurse în networking, investiții și dezvoltarea afacerilor.Proiectul este finanțat prin EEA and Norway Grants 2014-2021.


O parte foarte importantă a acestui proiect o reprezintă vizita de studiu în Norvegia a unei delegații de profesioniști români din sectorul Digital Health, care va prilejui o explorare a pieței norvegiene, un schimb de experiență și va deschide noi orizonturi de dezvoltare. Mai mult, evenimente precum Cluj Innovation Camp și matchmaking-ul din Industria 4.0 vor consolida eforturile de inovare și dezvoltare.


Cu toate acestea, proiectul "2023: Cluj Innovation Year" nu este doar despre tehnologie și afaceri. Este despre construirea unor legături solide între comunități, despre deschiderea ușilor către oportunități noi și despre dezvoltarea unui ecosistem durabil de inovare. Proiectul este dezvoltat de Transilvania IT Cluster, pentru a susține schimbarea și transformarea în companiile românești dornice să-și redefinească limitele și să creeze viitorul.
Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page